Wij mogen terug open

Wij mogen terug open

By In Geen categorie

Op 8 mei 2021 mogen wij terug open, uiteraard gaat dit samen met enkele voorwaarden:

–  Het is enkel mogelijk om plaats te nemen op ons terras, dus niet binnen.

–  Wij mogen maximum 4 personen aan 1 tafel plaatsen.

– Onze zaak moet om 22u leeg zijn, met als gevolg dat wij zullen vragen om rond 21u30 af te rekenen.

 

Wij voorzien uiteraard dat ons terras zo veel mogelijk regen vrij is en dat deze indien nodig wat verwarmd zal worden. We raden wel aan om eventueel zelf een extra trui en/of fleece dekentje te voorzien, u weet maar nooit.

Heeft u gereserveerd, maar ziet u het die dag alsnog niet zitten door omstandigheden ( bv.te koud en/of regen) dan hebben wij daar uiteraard alle begrip voor. Mogen wij u dan vragen om u gemaakte reservatie te annuleren, dan kan u plaats eventueel ingenomen worden door andere gasten.

Wegens organisatorische redenen, vragen wij u ook om u zo goed mogelijk te houden aan het voorop gestelde uur van uw reservatie. Kan u niet op tijd zijn? Geef graag seintje, anders geven wij u tafel na 15 minuten vrij.

Reserveren kan hier…